Fredagen den 30 Januari 2015 - Senast uppdaterad 2015.01.22 - kl 14.42  


Anderstorps Cykel- och Trädgårdsmaskiner AB

[15016]

Klicka för större bild

Område: Sverige Söder
Antal anställda: Ägaren
Omsättning: 1.600.000:-
Resultat: 50.000:-
Köpeskilling: 295.000:- + varulager

Anderstorp Cykel & Trädgårdsmaskiner AB säljer och reparerar cyklar, mopeder samt utrustning inom skog & trädgård. I sortimentet för såväl nya produkter som reparationsåtaganden finns ett flertal starka varumärken såsom Honda, Peugeot, Skeppshult, Jonsered och Partner.
Företaget är licensierad garantireparatör avseende Honda, Partner, MTD, Stiga, Jonsered, Flymo, Briggs mfl.
Butik och verkstad är belägen på Idrottsvägen i centrala Anderstorp, och bedrivs idag i egen ägd fastighet. Ägarna har för avsikt att behålla fastigheten, och som en del i överlåtelsen skall köparen teckna ett hyresavtal avseende lokalerna.


Sekretesshandling krävs

Mäklare: Johan Svedberg | endast styrelseuppdrag, 036-16 44 70

 

Intresseanmälan

Information kring ett företag är i regel känslig.

Våra uppdragsgivare vill därför veta vem som är intresserad av företaget och varför. Vi behöver därför lite uppgifter om dig och varför du har intresse för verksamheten.

Vänligen fyll i uppgifterna så komplett som möjligt, så att vi kan gå vidare med din intresseanmälan.

OBS! Mailadresser av typ "hotmail" fungerar i regel inte då vi bifogar våra objektsbeskrivningar till dig. Försäkra dig om att du kan ta emot stora textdokument som även kan innehålla bilder.


CAPTCHA ImageNexxtportalen
Företagarna
Sydsvenska Industri- & Handelskammaren
DI - Dagens Industri
TenRep AB
 

Visste du att!?
Hastighetsrekord - 1886 lyckades Carl Benz få upp sin bil i 19 km/tim - 1902 nådde fransmannen Serpollet 120 km/tim med en ångdriven bil, på strandpromenaden i Nice.

Beställ våra böcker
Beställ våra böcker
Nexxt Företagsmäklare förmedlar företag i omsättningsintervallet några till cirka tjugofem miljoner i årsomsättning hos uppdragsföretagen.

Boken handlar till stor del om affärssituationer som gått fel och läget har havererat eller varit nära att haverera och i några fall slutat i inget.


 
Powered by Webzoo CMS