Söndagen den 25 Augusti 2019 - Senast uppdaterad 2019.07.12 - kl 19.19  


Sverige

Mekanisk industri l Västra Kronoberg

[19001]


Område: Sverige Söder
Antal anställda: 10
Omsättning: 9 milj.
Köpeskilling: Diskuteras med ägaren

Företaget bedriver legotillverkning inom plåtbearbetning och kvalificerad svetsning. Företaget tillverkar även egenutvecklade produkter med bla inriktning mot energisektorn, som idag svarar för cirka 20 % av omsättningen.


Verksamheten bedrivs i egen fastighet, i för ändamålet lämpliga lokaler. Lokalerna är belägna på ett industriområde. Fabriksbyggnaden är på totalt 1200 kvm. Vid behov finns möjlighet till utvidgning.


Mer detaljerad information om företaget går att läsa i vår objektsbeskrivning, som vi gärna skickar över, då ni har fyllt i en intresseanmälan.


Sekretesshandling krävs

Mäklare:

 

Intresseanmälan

Information kring ett företag är i regel känslig.

Våra uppdragsgivare vill därför veta vem som är intresserad av företaget och varför. Vi behöver därför lite uppgifter om dig och varför du har intresse för verksamheten.

Vänligen fyll i uppgifterna så komplett som möjligt, så att vi kan gå vidare med din intresseanmälan.

OBS! Mailadresser av typ "hotmail" fungerar i regel inte då vi bifogar våra objektsbeskrivningar till dig. Försäkra dig om att du kan ta emot stora textdokument som även kan innehålla bilder.


CAPTCHA ImageNexxtportalen
Företagarna
Sydsvenska Industri- & Handelskammaren
DI - Dagens Industri
TenRep AB
 

Visste du att!?
SAS blir det 1:a flygbolaget i världen att schemalägga flygrutter över Nordpolen, året var 1954

Beställ våra böcker
Beställ våra böcker
Nexxt Företagsmäklare förmedlar företag i omsättningsintervallet några till cirka tjugofem miljoner i årsomsättning hos uppdragsföretagen.

Boken handlar till stor del om affärssituationer som gått fel och läget har havererat eller varit nära att haverera och i några fall slutat i inget.


 
Powered by Webzoo CMS