Tisdagen den 20 Februari 2018 - Senast uppdaterad 2018.02.13 - kl 17.24  


Småbolag till salu

SPA | NV-Skåne

Antal anställda: 1-2 pers inkl ägare
Omsättning: 900 000 kr
Resultat: positivt
Köpeskilling: 349 000 kr eller bud.

Verksamheten har sitt ursprung i ägarens genuina intresses för människor. Målgruppen är människor som söker välbefinnande och hälsa. Kunden får en upplevelsebaserad avkoppling, njutning, återhämtning av kropp och själ. Som skapar harmoni och balans. Lokalen har en österländsk rogivande atmosfär och består av 5 behandlingsrum varav av 2 för parbehandlingar. Kunden kan välja på massage, skönhetsbehandlingar, spa-bad, Jacuzzi, IRbastu m.m.
 
 
RÅH of Scandinavia | Höganäs

Antal anställda: huvudägaren
Omsättning: 1,1 milj
Resultat: negativt
Köpeskilling: Önskar bud på befintlig verksamhet
Område: Sverige Söder

Verksamheten har ett högkvalitativt feminint livsstilsvarumärke inspirerat av den skandinaviska kulturen. I kollektionerna kombineras det skandinaviska med det exotiskt samiska i ett helhetskoncept inom Urban Outdoor segmentet. Fokus är på damkläder inom kategorin stickat, ytterplagg och accessoarer. Målgruppen är storstadenens medvetna kvinnor i övre medelklassen som uppskattar tidlös design, kvalitet och natur.
 
 
Butik Mamma & Öbarn | Orust

Antal anställda: en personal plus ägaren
Omsättning: Ca 850 000 kr
Resultat: Positivt
Köpeskilling: 95 000 kr + lager
Område: Sverige Väster

Trevlig butik i Henån på Orust. Mamma & Öbarn säljer kläder till kvinnor men framförallt till barn. Ligger vid Hamntorget i Henån.
 
 
Hud-och Skönhetssalong | Värnamo

Antal anställda: 1,5
Omsättning: 1,8 Milj.
Resultat: 250.000:-
Köpeskilling: 650.000:-
Område: Sverige Söder

Välkänd Hud- och Skönhetssalong i Värnamo säljes p.g.a. pensionering. Salongen har funnits i Värnamo i 27 år med samma ägare. Verksamheten bedrivs i hyrda lokaler (c:a 130 kvm) med ett mycket attraktivt läge i centrala Värnamo. Marknadsföring med egen hemsida, stort kundkartotek, nytryckta kataloger m.m. Fyra behandlingsrum samt ett make-up rum där även kurser ges. Försäljning av hudvårdsprodukter är en väsentlig del av omsättningen. Stor och stabil kundkrets med många återkommande kunder.
 
 
1 2 3 4 »
Nexxtportalen
Företagarna
Sydsvenska Industri- & Handelskammaren
DI - Dagens Industri
TenRep AB
 

Visste du att!?
Ängelhoms stad håller sig sedan många år med en egen lergöksorkester.

Beställ våra böcker
Beställ våra böcker
Nexxt Företagsmäklare förmedlar företag i omsättningsintervallet några till cirka tjugofem miljoner i årsomsättning hos uppdragsföretagen.

Boken handlar till stor del om affärssituationer som gått fel och läget har havererat eller varit nära att haverera och i några fall slutat i inget.


 
Powered by Webzoo CMS