Måndagen den 30 Maj 2016 - Senast uppdaterad 2016.05.30 - kl 08.34  


Välskött redovisningsföretag | Stockholm

[28023]

Klicka för större bild

Område: Stockholm
Antal anställda: 1,5
Omsättning: 1,8 Milj

Företaget finns i Vasastaden, några minuters promenad från T-banan. Kunderna finns i närheten men också i andra delar av Stockholm. Många av kunderna har funnits med under lång tid och trivs med den lilla byråns atmosfär.

Företaget sköter allt inom bokföring, bokslut, skatter och deklarationer. Kunderna finns inom de flesta branscher och man har även ett antal Brf. Ägaren vill sälja företaget pga åldersskäl och trappa ner i en takt som passar en ny ägare.


Sekretesshandling krävs

Mäklare: Området ledigt för fler nya kollega(or), 042-16 04 00

 

Nexxtportalen
Företagarna
Sydsvenska Industri- & Handelskammaren
DI - Dagens Industri
TenRep AB
 

Visste du att!?
Finanskraschen 1931 där Ivar Kreuger var inblandad hade sitt ursprung i att den Österrikiska banken Creditanstalt hade stora lån i Tyskland o kunde inte betala dessa. Det blev en dominoeffekt där flera banker gick i konkurs o drog med sig Kreuger i raset. Ivar Kreuger begick självmord på ett hotellrum i Paris vid tillfället.

Beställ våra böcker
Beställ våra böcker
Nexxt Företagsmäklare förmedlar företag i omsättningsintervallet några till cirka tjugofem miljoner i årsomsättning hos uppdragsföretagen.

Boken handlar till stor del om affärssituationer som gått fel och läget har havererat eller varit nära att haverera och i några fall slutat i inget.


 
Powered by Webzoo CMS